Tuesday, November 12, 2013

Cheezy Melts

Asalamualaikum and hello korang sume... 
Lamanye tak wat entry dek kesibukan kerja... al maklum la kan, dapat boss baru!! I wonder sometimes how people can so consistently wat entry dalam blog ni... i salute u'oll!! I bercita-cita nak selalu update entry tp tak kesampaian pun tau!!
Actually dalam kesibukan kerja ni, business tetap ongoing... so kat sini saya nk offer 1 peluang business kalau untuk anda yang berminat la... Modal serendah RM90 je... (hehe..) 
Sweet Dolce Bakery introducing our new product cheezy melts yang terhangat di pasaran!!! 
Cookies and cheese and top with more cheese.. haaaaa.... sedap x sedap.. memang sedap la kan!! Kebabooom rasa dia!! So kalau ade yg nak order or berminat nak jadi 'business partner" kami can contact us anytime... Insya-Allah kami akan reply a.s.a.p.... Till then, Ciao bella!!!

Tu dia Cheezy Melts...........