VIDEO IN THE MAKING... INSHA ALLAH..

Salam u'ols.. Few days ago ai saje la berbual & berbincang with my kazen pasal entry kat blog ni.. pasal entry kat facebook & pasal Fanpage. Bincang saje-saje je. Then bincang punya bincang, my kazen ni cadangkan la idea yang sangat brilliant. My kazen ni memang macam-macam idea bernas dia ada, cumanya nak laksanakan kadang-kadang tak cukup masa. Hehehe...

Maka tercetuslah idea untuk buat video untuk entry blog. Ai ni plak jenis 'camera shy' gitu! Poyos sangat kan.. Hehe... Buat video ni dengar macam senang, actually perlukan kesabaran, ketelitian dan kene kreatif bermain dengan props tau! Well, demi cita-cita yang menggunung tinggi dan demi u'ols supaya lebih jelas dan mudah, ai akan gagahkan diri buat muka tak malu depan camera & rajin-rajin buat research nanti. Ahaks! Nak buat tutorial pun rasanya lebih mudah kot dengan video.. tak gitu u'ols. Message ai pun senang u'ols nak paham.

So, to u'ols nantikan video-video yang akan ai muatnaik dalam blog ni ye. Harap-harap video tu nanti dapat bagi info yang berguna untuk u'ols. Jangan lupa bagi komen dan tinggalkan jejak u'ols nanti tau!

Sekian nukilan dari Jomsayheart.

Comments

Popular Posts