VITALEA MULTIVITAMIN PERTAMA TERHASIL DI DUNIA!

Al-kisah Vitalea Shaklee.. Banyak yg PERTAMA terhasil dari Vitalea ni.. Interesting!

# Multivitamin PERTAMA tercipta di dunia.
# Perkataan vitamin itu sendiri yg PERTAMA terhasil di dunia.
# Multivitamin PERTAMA paling pantas terlarut dalam air (mudah larut la tu..).

Jika anda sering kelesuan, anak2 & remaja yg sedang membesar, nak kulit cantik, nak kuku yg sihat, kekurangan zat besi yg antaranya boleh mengakibatkan keguguran rambut, mencegah beguk@tiroid, Vitalea is the ideal & the BEST selection! 

FAKTA:: Menurut kajian yg dah dijalankan, kumpulan orang yg mengambil Vitalea selama setahun dapat mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%! Memang sihat selalu.. Bagus kan? Boss pun suke sbb kurang ambil MC lps ni.. Hehe...




Dulu Vitalea dalam bentuk cecair, kini dah dihasilkan dalam bentuk tablet. (Vitalea yang dulu bukannya yang sekarang).. hehe..


Dapatkan Vitalea dengan harga runtuh bulan Februari 2014. Hurry, tinggal berapa hari je lagi! BELI 6 PERCUMA 1.


For best deal pleassseeee contact me :)


PM / sms / whatsapp : 017-3163095 
FB : Masayu AR
Email : chedacheyu@gmail.com


ID : 949189 / 1029832




"Menyediakan kehidupan yang lebih sihat untuk semua dan kehidupan yang lebih baik untuk sesiapa."

Comments

Popular Posts