Wednesday, March 5, 2014

BEST DEAL SHAKLEE BULAN MAC 2014

Salam Rabu u'ols! Ha... nampak tak tajuk kali ni? Nak kasi sume in CAPITAL LETTER so u'ols alert. Hehe.. Sorry la lambat sikit update pasal best deal bulan Mac ni sebab my budak kecik, jantung hati ada kat sini... So, spend masa dengan dia sebab lepas tu dia ikut her mama (actually nenek tapi ntah angau mana 'pink Elmo' ni gi panggil nenek dia 'Mama'..) balik Johor. Hehehe..

Ok, ramai ternanti-nati best deal Shaklee of the month tiap2 awal bulan. So, for this month ramai yang dok melompat, teruja dan tersenyum simpul bila Shaklee announce product of the month utk Mac 2014 ialah ESP Shaklee! Gila tak suka! Produk paling hot kot! Semua kebaikan ada dalam sebotol ESP Shaklee ni. Siapa yang tak suka tu tak tau lah.. Hehehe... Ai sendiri teruja!! Bila bagitau kat my sister pun dia yang sebelum ni teragak-agak nak beli sebab budget tak berapa nak ada terus tak fikir panjang. Tadi beliau call 'Ayu, order kan aku satu ESP.' Siap tambah side order Alfalfa & Lecithin Shaklee lagi kau! Hehe.. Alhamdulillah.. FYI, ni kali ketiga beliau repeat order ketiga-tiga ESPAlfalfa & Lecithin Shaklee. Dia kata dia suka sebab badan dah ringan, lutut kurang sakit, buang air lancar, kebas-kebas kaki dah kurang & paling seronok berat badan makin susut! Yes, itulah puncanya dia 'terjebak' dengan ESPAlfalfa & Lecithin Shaklee ni.. Ai pun tumpang seronok la dengan perkembangan beliau. Siapa tak suka kalau ahli keluarga kita sihat, ye tak? So, kakak.. wait for your barang ok?

Nampak tak keberkesanan supplement Shaklee ni. Tujuan utama nak kurus, tapi dapat kebaikan & khasiat sampingan lagi. Just like my kakak. Kebas-kebas kaki dah kurang, buang air lawas, badan sihat, ringan & cergas, lutut dah kurang sakit, kulit makin licin (licin la even beliau dah middle age gitu! hehe..).. Mula-mula dia pun macam orang lain juga, agak skeptikal bila ai cadangkan supplement Shaklee when she said badan dia makin naik. Tapi no harm to try kan lebih-lebih lagi kawan-kawan ai yang amalkan supplement Shaklee bagi feedback yang positif. See, my kakak sekarang dah nampak keberkesanannya. Tu lah ai selalu cakap.. SHAKLEE IS ALWAYS SAFE, EFFECTIVE & NATURAL! Chemical free tau!

Ok, pada sesiapa yang berminat dengan produk ohsem Shaklee ni, don't be hesitate to contact me. Ai available sentiasa. InshaAllah, segala pertanyaan akan dijawab sesegera mungkin! Jom dapatkan ESP Shaklee! Rugi siapa yang terlepas peluang bulan ni. Harga runtuh merundum gitu!


Antara masalah yang boleh di atasi dengan Energizing Soy Protein (ESP)


PM / sms / whatsapp : 017-3163095 
FB : Masayu AR
Email : chedacheyu@gmail.com


ID : 949189 / 1029832



"Menyediakan kehidupan yang lebih sihat untuk semua dan kehidupan yang lebih baik untuk sesiapa."