Thursday, November 27, 2014

WAKIL SAH PENGEDAR SHAKLEE SERI KEMBANGAN, SELANGOR.


Hi, semua... Kami adalah pengedar sah Shaklee. Kalau anda berminat nak tahu lebih lanjut tentang supplement-supplement Shaklee atau nak tahu set-set yang ditawarkan bersesuaian dengan budget anda, feel free to contact us tau! Insha Allah mesti ada yang kami boleh bantu. Yang penting kepuasan pelanggan keutamaan kami. Kami akan berikan jadual pemakanan yang betul, tips-tips dan banyak lagi perkongsian.

Antara set Shaklee yang kami sediakan :


1- Set Kecantikan Shaklee
2- Set Pelbagai Masalah Kesihatan Shaklee
3- Set Kulit Cantik Shaklee
4- Set Kecergasan Shaklee
5- Set Kesuburan Shaklee
6- Set Lelaki Shaklee
7- Set Wanita Shaklee
8- Set Kanak-kanak Shaklee
9- Set Ibu Ayah Shaklee
10- Set Pelajar Shaklee
11- Set Suami Isteri Shaklee
12- Set Hamil Shaklee / Set Mengandung Shaklee
14- Set Lepas Bersalin / Set Berpantang Shaklee
15- Set Lepas Pembedahan Shaklee
16- Set Menyusu Shaklee

Actually banyak lagi... kalau ikutkan tak larat nak senaraikan satu persatu. Anda bagitahu masalah yang anda dihadapi, insha Allah kami carikan set yang terbaik untuk anda tak kira berapa pun budget korang.

MACAM MANA NAK DAPATKAN SUPPLEMENT SHAKLEE?


Anda boleh contact kami melalui PM/SMS/Wasap/email. Terpulang mana-mana cara yang anda rasa selesa. Kami akan melayan segala pertanyaan berkenaan dengan produk Shaklee.

Atau nak mendaftar sebagai ahli Shaklee? Anda adalah dialu-alukan. Dapatkan penjimatan lebih dan pelbagai faedah menarik dengan mendaftar sebagai pengedar sah Shaklee.

PM / sms / whatsapp : 017-3163095 
FB : Masayu AR
Email : chedacheyu@gmail.com


ID : 949189 / 1029832

Kami menyediakan penghantaran untuk kawasan Seri Kembangan, Bukit Jalil, Puncak Jalil, Pantai Dalam, Kerinchi, Petaling Jaya dan kawasan sekitarnya. Kami juga menyediakan perkhidmatan pos untuk anda yang berada di luar kawasan ini.


psssttt : Hadiah istimewa untuk setiap pembelian. Ekslusif untuk pelanggan kami sahaja.

"Menyediakan kehidupan yang lebih sihat untuk semua dan kehidupan yang lebih baik untuk sesiapa."





Wednesday, November 26, 2014

Set Menyusu Shaklee Terbaik Dengan Harga Berpatutan dan Tips Penyusuan.

Set Menyusu Shaklee Terbaik Dengan Harga Berpatutan Dan Tips Penyusuan


Terima kasih kerana membaca entri Set Menyusu Shaklee chedacheyu. Khas untuk program menyusu badan secara ekslusif. 



Mesti rasa teruja kan dan jadi lebih semangat lagi bila nak bagi susu ibu tetapi cabarannya ialah untuk ibu-ibu yang bekerja. Masa makan terhad dan tekanan kerja akan mengurangkan penghasilan susu. Bagi kebanyakan ibu, Set Menyusu Shaklee menjadi pilihan kerana harga yang berpatutan dengan hasilnya. 

Di awal kehamilan persediaan adalah penting. Antara amalan yang disarankan untuk memastikan progaram berjaya ;

1. Kerap berdoa selepas solat untuk rezeki menyusukan anak dengan susu ibu selama 2 tahun.
2. Cari ilmu penyusuan. Ini adalah sangat penting.
3. Cari rakan-rakan yang ada pengalaman menyusukan anak. Kongsikan pengalaman bersama.
4. Gunakan pam susu yang bagus dan memudahkan contohnya Medela Freestyle. Pam ini boleh mengepam kedua-dua payudara serentak. Harganya sekitar RM1500. Mungkin harganya agak mahal tapi sangat berbaloi.
5. Ambil makanan berkhasiat seperti set menyusu Shaklee.

Jika susu ibu banyak tetapi sukar untuk direct feeding dan jika tidak pam susu tersebut, masalah besar akan terjadi seperti ;

1. Bengkak susu. Jika kes teruk boleh berketul dan terpaksa dikeluarkan melaui pembedahan.
2. Badan akan berhenti mengeluarkan susu badan. Bila dah kering ramai yang akan mengalami dilema.

Terpaksa lah menggunakan susu tepung dan botol susu. Bila anak terbiasa minum susu tepung, program penyusuan susu ibu akan terbantut. 

Harga Set Menyusu Shaklee


Bergantung pada bajet yang kita peruntukkan. Sekiranya baru nak cuba-cuba, memadai dengan set menyusu asas Shaklee yang terdiri daripada ;

1. Energizing Soy Protein Shaklee (ESP)
2. Alfalfa Complex Shaklee



Harga set menyusu asas Shaklee untuk bukan ahli adalah RM 213. Dapat diskaun terbaik jika jadi ahli.

Jika sudah berpuas hati, boleh lah tambah dengan set menyusu lengkap Shaklee. Memang terbaik lah hasilnya bila digandingkan bersama ilmu penyusuan. Set menyusu lengkap Shaklee ataupun Set Penyusuan 3M Shaklee terdiri daripada ;

1. ESP Shaklee
2. Alfalfa Complex
3. Ostematrix
4. Omega Guard



Harga Set Menyusu Lengkap Shaklee untuk bukan ahli ialah RM400 dan semestinya diskaun terbaik untuk ahli.

Set Ibu Menyusu Shaklee


Apa yang membuat ramai ibu-ibu di Malaysia jatuh hati dengan Shaklee ialah banyak khasiat lain yang diperolehi daripada produknya. Walaupun sekadar menggunakan set menyusu asas Shaklee, tanpa disedari ianya juga membantu menambahkan kecantikan untuk para suami. Ramai suami perasan seti ini sebagai sebagai satu cara membesarkan payudara dengan selamat.

Set asas atau lengkap ini juga dikenali sebagai set slimming ibu menyusu Shaklee atau set kurus ibu menyusu Shaklee kerana ianya amat membantu menurunkan berat badan selepas bersalin.

Set menyusu lengkap Shaklee menurunkan berat badan dengan lebih baik kerana adanya Omega Guard yang membantu membakar lemak. Untuk lebih jimat, semasa bersalin ambil terus set bersalin lengkap Shaklee kerana dalam set bersalin lengkap Shaklee terdiri daripada set menyusu Shaklee juga. Senang, tak perlu nak beli 2,3 kali sebab semua dah ada dalam set ni.

Cara Makan Set Menyusu Shaklee.


Cara makan set menyusu Shaklee adalah sangat penting untuk mendapatkan hasil terbaik. Saya akan berikan jadual pengambilan set menyusu Shaklee ekslusif untuk pelanggan kami.

PM / sms / whatsapp : 017-3163095 
FB : Masayu AR
Email : chedacheyu@gmail.com


ID : 949189 / 1029832
COD Area Seri Kembangan, Bukit Jalil, Pantai Dalam & Petaling Jaya


"Menyediakan kehidupan yang lebih sihat untuk semua dan kehidupan yang lebih baik untuk sesiapa."



~Posted by Che Yu~