Kurus Seawal 7 Hari Dengan Set Detoks Shaklee



Ok, ini dia SET DETOKS SHAKLEE. Set yang jadi fenomena di kalangan mereka yang nak kurussss cepat! Sebabnya?? Gerenti korang turun berat badan dalam masa seminggu JIKA korang follow program detoks ni betul-betul. Kalau tak, jangan kau tanya mengapa ia tak menjadi.. Heheh..

Bagaimana setiap supplement dalam set detoks ni berfungsi dalam memudahkan proses penurunan berat badan?

1 - Vivix membantu untuk mengeluarkan kotoran termasuk toksin dan bahan beracun daripada badan. Vivix juga membantu memperbaiki aliran darah ke organ-organ di dalam badan dan membuatkan badan jadi lebih sihat dan cergas sepanjang hari.

2 - Peppermint Ginger Plus membantu untuk membuang angin, kembong perut, melegakan lenguh-lenguh badan dan ketidakhadaman dan membuatkan perut lebih selesa, nyaman dan badan lebih segar.

3 - Herblax membantu menyingkirkan kotoran dan toksin daripada pembuangan najis. Sesuai untuk mereka yang mengalami masalah sembelit. Kotoron yang tersumbat akan menjadi toksin sekaligus menyebabkan jerawat, ruam dan gatal-gatal.

4 - DTX Complex melindungi fungsi hati, peparu dan organ-organ sekaligus menjadi ejen detoks yang membantu membersihkan hati yang kotor.

5 - Alfalfa Complex membantu menyingkirkan lemak dalam badan setelah diemulsikan oleh Lecithin / Omega Guard sekaligus berfungsi untuk menurunkan berat badan. Kandungan kalsium yang tinggi dalam Alfalfa membantu mengurangkan lenguh-lenguh badan dan sakit-sakit otot. 

Ok, macam biasa jika berminat nak kurusssss seawal 7 hari dengan SET DETOKS SHAKLEE ni, boleh contact saya macam kat bawah ;)


PM / sms / whatsapp : 017-3163095 / 019-7744935
FB : Masayu AR
Page : chedacheyu
Email : chedacheyu@gmail.com
ID : 949189 / 1029832

Comments

Popular Posts