Set Detoks Shaklee Kurangkan Sakit Belakang

En. Hairus Izman berjaya mengatasi masalah sakit belakang beliau yang agak kronik sehingga doktor menyarankan beliau melakukan fisioterapi dan menurunkan berat badan. Rasanya semua sedia maklum, berat badan berlebihan mengundang kepada pelbagai masalah kesihatan dan nak turunkan berat badan bukan 'kerja' MUDAH ya.. Semua orang boleh cakap, kurangkan makan itu, jangan ambil ini, buat begini-begini... Bak kata arwah mak saya, bibir bercakap atas bawah  memang lah senang, tapi tang nak buat tu boleh ke idak? Hehe.. Kalau dah memang jenis suke makan, ingat senang ke tetiba kene control.. Fuh! Saya pun frust tau!


Begitulah juga yang berlaku pada En. Hairus Izman ni.. Selama ni berat badan beliau memang dalam lingkungan 85kg je. Tak pernah termimpi pun untuk jarum timbang tu berganjak 5kg ke belakang. Tapi, itulah yang berlaku bila beliau mula ambil SET DETOX SHAKLEE dan VIVIX. Yes, macam mimpi jadi realiti dalam masa seminggu beliau akhirnya berjaya turun sebanyak 5.9kg!!! Dah nak hilang hampir 6kg dalam masa 7 HARI je, ok! 

Tak percaya? Jemput tgk video di bawah dan anda 'stalk' la sendiri. Hehe.. 

"Tak sungguh maka tak kata"




Anda salah seorang yang mengalami masalah seperti beliau? Atau anda punya impian untuk turnkan berat badan sepantas beliau? Jom detoks cara Shaklee dgn SET DETOKS SHAKLEE :)


PM / sms / whatsapp : 017-3163095 
FB : Masayu AR
Page : chedacheyu
Email : chedacheyu@gmail.com
ID : 949189 / 1029832




Comments

Popular Posts